ALPHA

Iedereen kent de momenten dat je jezelf vragen stelt als: “Waarom ben ik hier?” en “Wat is eigenlijk de zin van het leven?” Deze vragen worden vooral gesteld rondom ‘life events’ als geboorte, sterven, verandering van baan, werkeloosheid, enz. Soms worden die vragen weer weggestopt, maar liever zien we natuurlijk dat die vragen gesteld worden op jouw Alpha. Bij Alpha ga je met elkaar op zoek naar een antwoord op deze en soortgelijke levensvragen. Een Alpha vindt meestal ’s avonds plaats en start vaak met een heerlijke maaltijd. Er is tijd voor ontmoeting en een goed gesprek. Daarna wordt er een inleiding gehouden over een bepaald thema. Na de inleiding ga je uiteen in kleine groepjes, waar ruimte is om alle vragen te stellen die je hebt.

Alpha bestaat uit ongeveer 15 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en inspirerend! Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om in ongeveer vijftien bijeenkomsten op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!

—-

ALPHA CURSUS

AANMELDEN

ALPHA PRAYER

Info volgt …

ALPHA MARRIAGE COURSE

Deze cursus is speciaal voor alle koppels, jong en oud. We nodigen jullie uit op een ‘date night’ met krachtig onderwijs om je relatie naar een hoger niveau te tillen.
De volgende Marriage Course start op 6 september 2024 (7 avonden).

Inschrijven via button onderaan

A LIFE WORTH LIVING – EEN LEVEN DAT ZIN HEEFT

Wat is een zinvol leven? Een lang leven? Rijkdom, aanzien, plezier, gezondheid? En als je dat allemaal niet hebt, is je leven dan zinloos?

Deze cursus is ontstaan uit verbazing over een brief van Paulus – een discipel van Jezus Christus – aan de gelovigen in Filippi.

De brief tintelt van blijdschap, levenslust en hoop, maar is geschreven in omstandigheden die wij uitzichtloos zouden noemen. Paulus had niets van wat tot het “goede leven” behoort. Hij zat in de gevangenis en was van alles beroofd, behalve van dat éne wat je leven zin geeft, wat je intens gelukkig maakt.

Deze cursus gaat door bij Chris en Christa en start op dinsdag 23 april om 20u00. (9 avonden)

Aanmelden kan je via onderstaande button.