Over CLC Hasselt

Chris en Christa Verniers zijn de lead pastors van CLC Hasselt. Chris studeerde ‘Pastoral Ministries’ en ‘Christian Counseling’ aan het Nazarene Bible College in Colorado Springs, CO, USA.
Christa maakte deel uit van het worship team en samen leidden ze een connectgroep in New Life Church, Colorado Springs, CO, USA.  Chris was ‘on staff’ bij Mission Mobilization Intl., een bediening gericht op politiemensen, brandweerlui en militairen in Zuid-Amerika, Oost-Europa, Azië en Afrika. Chris was als docent Pastoral Leadership ook betrokken bij AFMIN (EMIT-global) in Rwanda, Burundi en DRCongo.

Eind 2007 verhuisden ze terug naar België en begin 2008 ging The River Church van start. In februari 2019 werden ze deel van City Life Church, een familie van kerken in Nederland en België onder leiding van Erald en Mathilde van de Ridder.

Ze hebben een passie voor het bouwen van een gezonde, relevante kerk die gebaseerd is op de Bijbel, waar Jezus centraal staat en de Heilige Geest bekrachtigt. Ze houden ervan mensen te helpen hun door God gegeven talenten te ontdekken en in te zetten.

Chris en Christa hebben drie kinderen, Eveline, Elise en Samuel en 1 schoondochter, Karen. Ze zijn bovendien de fiere grootouders van Liam. En dan is er nog de huismascotte Rocky, een Jack Russel met karakter.

Welcome Home
Welkom Thuis is er om jou te helpen City Life Church beter te leren kennen. In een informele setting met een hapje en drankje praten we met elkaar over hoe we als kerk jou kunnen helpen groeien in je persoonlijke relatie met God. Maar ook over Zijn plan met je leven, om van de kerk je thuis te maken en een verschil te maken in de levens van mensen om je heen. We vertellen iets over de geschiedenis en de visie van CLC en we helpen je om je God-gegeven gaven en talenten te ontdekken. Zo leren we elkaar beter kennen. Uiteraard mag je al je vragen stellen!

Je kunt altijd instromen. Voor meer informatie en aanmelden, stuur je een e-mail naar info@clclummen.be

Connections
City Life Church Hasselt maakt deel uit van Art of Leadership Academy en van International Christian Fellowship.

City Life Church Hasselt valt, voor wat de Belgische wetgeving betreft, onder de ARPEE (Administratieve Raad voor Protestants Evangelische Erediensten) en behoort tot de vleugel van de Federale Synode, meer specifiek het VVP, het Verbond van Vlaamse Pinkstergemeenten.