Kids

0 – 12 jaar

Je hoort vaak dat de kinderen de kerk van morgen zijn, maar dat is niet helemaal waar. Kinderen zijn de kerk van vandaag! Ons Kids Team staat klaar om je kinderen (0-12 jaar) te verwelkomen tijdens hun eigen KIDS CHURCH van 10u00 tot 10u30. KIDS CHURCH staat voor een leuk programma met liedjes en dans, een verhaal, activiteiten en experimenten. Tijdens de reguliere eredienst worden de kinderen in hun respectievelijke leeftijdsgroepen opgevangen.

Voor meer info contacteer je Katrien Coeimans via katrien_coeimans@yahoo.com

Handboek Kids Church

Hieronder kan je via de button “Handboek Kids Church” de meest belangrijke zaken terugvinden die we in het kinderwerk hanteren. Lees het zeker eens door.

Je vindt er de visie, de waarden, de cultuur en de wederzijdse verwachtingen in terug van het kids team van CLC Hasselt.

Activiteiten Kids

KIDS KAMP 

van 8 tot 10 mei 2024
Details en Inschrijvingsformulieren volgen

Young & Free

13 – 16 jaar

Gezellig, tof, gepassioneerd, uitdagend, connecten, nieuw, vet… Young & Free; de nieuwe generatie! Dit is the place to be! Iedere week is er iets te doen voor tieners! De ene keer een vrijdagavond speciaal voor de jou, of de andere week iets extra’s op zondag! Connecten met elkaar en met God! Gezellig; altijd anders; verrassend; vol actie; de manier om nieuwe vrienden te maken!

Voor meer info contacteer je Katrien Coeimans via katrien_coeimans@yahoo.com 

Activiteiten Young & Free

Keep your eyes open for new events